Jobda SRL - Calitate, seriozitate și profesionalism

 Pentru că știm multe lucruri despre piața muncii și cunoaștem problemele cu care oamenii se confruntă atunci când intenționează să se angajeze în străinătate, ne-am gândit să vă ajutăm atât cu consultanță, cât și cu oferirea unui loc de muncă în Germania și Austria. A găsi un loc de muncă într-o altă țară nu este o muncă ușoară, iar dacă este prima dată când decideți să plecați, atunci misiunea poate fi una dificilă. Totuși, 

Jobda vine în ajutorul dumneavoastră, 

oferindu-vă consiliere în vederea găsirii unui loc de muncă, detalii despre transport, pregătirea dosarului, dar și alte informații ce v-ar putea facilita angajarea într-o altă țară.

Agenția Jobda oferă servicii profesioniste.

Calitate, seriozitate și profesionalism – acesta este dictonul nostru. Pentru că, pe de-o parte ajutăm oamenii să găsească un loc de muncă într-o altă țară.

Și, pentru că agenția noastră știe că fiecare om este pretențios, noi încercăm să mulțumim pe toată lumea. Pe angajați îi vom consilia și le vom oferi tot sprijinul nostru din momentul plecării, pană când se întorc de la muncă, dar nu numai, iar angajatorilor le garantăm calitatea serviciilor noastre.

Chiar dacă suntem noi pe piață, acceptăm provocările, ne asumăm responsabilitățile până la capăt și ne adaptăm la orice situații. Obiectivul nostru constă în realizarea serviciilor la un nivel cât mai înalt.

Suntem dedicați să oferim  vizitatorilor noștri cât mai multe anunțuri de actualitate pentru posturi tentate din toată lumea. Nu avem nici un contract cu vreuna dintre companiile prezentate și nu percepem comisioane. De aceea, ai garanția că toate informațiile vor fi prezentate complet și obiectiv. Toate anunțurile afișate pe site-ul nostru sunt preluate direct de la ofertant.

Condițiile de lucru oferite angajaților sunt ireproșabile iar sediile companiilor se află în general în orașe puternic industrializate din toată lumea.

Vom încercă să-ți oferim o perspectivă cât mai bună asupra pieței de pentru a avea o șansă de angajare în plus. Pe site-ul Jobda vei putea găsi știri din domeniu, informații despre companii și alte articole de profil. Avem pentru tine și câteva sfaturi cu privire la redactarea CV-ului, prezentarea la interviu și alte detalii ce țin de procesul de angajare.

Echipa Jobda urează succes și fie ca vizita ta pe site-ul nostru să dea startul noii tale cariere.