Gastronomie și afaceri hoteliere

Plasarea angajaților pentru operatorii de hoteluri și restaurante

Recrutarea angajaților din industria de catering Găsim și atragem oamenii potriviți în România. Tinerii în special caută de lucru în industria hotelieră.

Ajutăm talentele din România să-și găsească un loc de muncă în industria hotelieră, ... ca femeie de serviciu, în bucătărie, ca ospătar sau ca angajat de serviciu.

Angajații potriviți nu sunt ușor de găsit, nimic nu se va schimba în viitor.

Când căutăm o soluție, accentul este pus pe România.
Muncitorii calificați din România pot lucra în hoteluri și restaurante, iar tinerii talenti pot fi instruiți. Există un interes vizibil pentru noii angajați în rândul restauratorilor și hotelierilor. Multe hoteluri au locuri libere de care să se plângă. Companiile care au angajat deja tineri din Europa de Est sunt în mare parte foarte mulțumiți. Cu toate acestea, factorul „dor de casă” nu trebuie subestimat. „Oricine investește timp și bani în achiziții, realizează interviuri și își pierde din nou angajații pentru că este dor de casă devine suspect și sceptic.”

Oricine recrutează și angajează oameni din străinătate trebuie să fie dispus să treacă dincolo de nivelul normal de îngrijire, în special în timpul fazei de aclimatizare. Toți cei care au dezvoltat sau dezvoltat această conștientizare se pot aștepta la mulți ani de bună cooperare.