Industria alimentară

Toată lumea trebuie să mănânce și să bea și, în mod natural, există multe locuri de muncă sigure în industria alimentară.

Angajații cu experiență sunt căutați în producția industrială de alimente

  • Industria oferă perspective bune specialiștilor în tehnologia alimentară și oferă cele mai bune oportunități de carieră pentru tehnicienii și oamenii de știință talentați.
  • Fie că este vorba de prelucrarea cărnii, peștelui, legumelor și fructelor sau a companiilor de produse lactate, brutării, producției de alimente pentru copii, producției de cofetărie de zahăr și prăjiturilor de cafea.
  • Toți au nevoie de angajați potriviți, fie pentru activități simple de ambalare și testare, activități de încărcare și descărcare, lucrători calificați care să poată manipula mărfuri și mașini.
  • Industria alimentară oferă multe ucenici interesante, cum ar fi brutar, fabricant de bere și malț, specialist în tehnologia sucurilor de fructe, specialist în tehnologia alimentară sau măcelar ...

Există multe oportunități de avansare profesională. fie în producție, în comerț, consiliere consumatorilor sau în marketing.
În domeniul profesiilor de studiu, căutăm agronomi, nutriționiști, ingineri - tehnologie alimentară sau chimisti alimentari

Recrutarea personalului pentru industria alimentară / industria nutriției de către personalul din țările membre ale Europei de Est. Furnizarea de forță de muncă pentru prelucrarea produselor alimentare agricole. Fie că este vorba de prelucrarea cărnii, peștelui, legumelor și fructelor sau a companiilor de produse lactate, brutării, producției de alimente pentru copii, producției de cofetărie de zahăr și prăjiturilor de cafea.

Contact profesional pentru solicitanții interesați din Europa de Est care caută un loc de muncă în industria alimentară

Unii dintre ei sunt tineri profesioniști, precum și specialiști cu experiență. Cu fabrica noastră de personal, solicitanții primesc noi perspective viitoare. Oferim candidaților care sunt angajați de noi să plătească în funcție de tarif și de securitate socială completă și să ajutăm în perioada preliminară pentru a găsi cazare și a face față autorităților, pregătindu-se astfel pentru cariera lor profesională.

În a doua generație suntem parteneri ai companiilor clienți care apreciază serviciile noastre de personal. Timpii de reacție scurți, sucursalele din Europa de Est și o atmosferă bună de lucru permit plasarea promptă în aproape toate profesiile tehnice din industria alimentară. Fie că tehnicienii din mecatronică, angajații din producție, șoferii sau asistenții de producție, fie că tehnicienii de laborator, brutarii sau măcelarii fac parte din portofoliul nostru.

Sediul nostru central este situat în Sibiu, în România. Avem filiale de recrutare proprii în Polonia, Republica Cehă, Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia și statele baltice cu contacte de limbă germană.

  • Cine produce produse alimentare și de lux
  •  Fie că este vorba de bucătării mari, restaurante, supermarketuri, piețe angro, sisteme de catering sau spitale, aveți nevoie de asistenți, experți și specialiști.
  • Fie că este măcelar, brutar, cofetar sau bucătar, le transmitem zi de zi.
  • În plus, suntem punctul de contact pentru producătorii de sucuri de fructe, producătorii de cofetărie, lactatele și companiile de prelucrare a laptelui, precum și companiile de prelucrare a cărnii pentru probleme de personal.