Velkommen til JOBDA SRL - Din rekrutterer for kommersielle og sosiale servicepersonell
Enten bemanning eller rekruttering, er vi din perfekte partner. Vi bygger tillit i et arbeidsområde, har det ikke nødvendigvis det beste ryktet. Vi, selskapet JOBDA, leve for vårt arbeid:

plassere ansatte for bedrifter 

Denne ekte partnerskap er vårt løfte

Jobda SRL er et EU- Rekruttering, som rekrutterer fagfolk og ledere. Vi tilbyr kandidater for fast stilling for din bedrift - med ungarske vikarer.

Som en menneskelige ressurser selskap basert i Ungarn ( Budapest Gud) vi tilby små, mellomstore og store bedrifter i EU, til den profesjonelle rekrutterings optimalisere sine bemanningsbehov og økt verdiskapning.

Vi kan varsle deg i en personlig samtale om mulighetene i din bedrift å oppdage potensialet i samarbeidet med oss , og for å utvikle en ny kultur for kvalitet.

  • Rekruttering - Sykepleiere Nanny Seniors Hjelp Landbruk Industri
  • Rekruttering av EU- personell som arbeider for bedrifter og kandidater

Våre godkjente vikarer støtte gårder og hvert selskap i sin produktivitet - vi plasserer ansatte fra det enkle arbeideren til den svært dyktige profesjonelle. Siden eksistensen av gruppen JOBDA vi kontinuerlig forbedret i ulike felt som: økt plassering av kvalifiserte lastebilsjåfører, til å ansette midlertidig og fast ansatte, for eksempel for sykepleiere og arbeidere for gårder.

  • De mange ecxellent referanser er mirrowing vår professionell arbeid.
  • Hovedformålet med den gruppen JOBDA er å gi fagarbeidere og kvalifiserte fagfolk til å få en permanent kontrakt.

Med vår hjelp , din bedrift stige et viktig skritt inn i en vellykket fremtid og dermed bidra til høyere produktivitet. Selvfølgelig har vi også gi ansatte for topp produksjon, for sesongarbeid, og arrangere korte kontrakter.

Vår rekruttering i utlandet er en løsning på mangel på kvalifisert arbeidskraft, og er i stand til å dekke bemannings kravene til våre kunder.

  • lastebilsjåfører hjelpepleiere sveiser montør gaffeltruckføreren
  •  yrkessjåfører warehousemen maskinist slå sentre
  • sykepleier elektrikere hushjelper utbyggere
  • hogst drywallers husholdning industrimalere
  • slaktere utdannet geriatrisk sykepleier produksjonsassistent lagerarbeiderne