Welkom bij JOBDA SRL - Uw recruiter voor commerciële en sociale dienst personeel
Of het personeel of werving , zijn wij uw perfecte partner . Wij bouwen het vertrouwen in een werkgebied , dat heeft niet per se de beste reputatie. Wij , het bedrijf JOBDA SRL, leven voor ons werk

het plaatsen van medewerkers voor bedrijven . Dit echt partnerschap is onze belofte. JOBDA is een EU- Recruitment

dat professionals en managers werft. Wij bieden kandidaten voor een vaste positie voor uw bedrijf - met Hongaarse uitzendkrachten

Als een bedrijf human resources, gevestigd in Hongarije (Boedapest God) bieden wij kleine

middelgrote en grote ondernemingen in de Europese Unie, de professionele rekrutering van hun behoefte aan personeel te optimaliseren en de toegevoegde waarde te verhogen.

Wij kunnen u op de hoogte in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden in uw bedrijf om het potentieel te ontdekken in het werken met ons en een nieuwe cultuur van kwaliteit te ontwikkelen.

  • Wervingsbureaus - Verpleegkundigen Nanny Senioren Help Landbouw Industrie
  • Wervingsbureaus Verpleegkundigen Nanny Senioren Help Landbouw Industrie
  • Werving van EU- personeel dat werkt voor bedrijven en kandidaten

Onze goedgekeurd uitzendkrachten ondersteunen bedrijven en elk bedrijf in hun productiviteit - plaatsen we medewerkers uit de eenvoudige werknemer aan de hoogopgeleide professional.

Sinds het bestaan van de JOBDAL we voortdurend verbeterd op verschillende gebieden zoals: verhoogde plaatsing van gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs, in te huren tijdelijk en vast personeel, bijvoorbeeld voor verpleegkundigen en werknemers voor bedrijven.

De vele ecxellent referenties worden mirrowing onze JOBDA.

Het belangrijkste doel van de groep JOBDA is om geschoolde werknemers en gekwalificeerde professionals bieden een vast contract krijgen. Met onze hulp, uw bedrijf hoger zijn dan een belangrijke stap in een succesvolle toekomst en zo bijdragen tot een hogere productiviteit. Uiteraard leveren wij ook personeel voor piek in de productie, voor seizoensarbeid, en kortlopende contracten te regelen.

Onze werving in het buitenland is een oplossing voor het tekort aan geschoolde arbeidskrachten en is in staat om de mankracht eisen van onze klanten te dekken.

vrachtwagenchauffeurs pleegmedewerkers lasser fitter heftruckchauffeurs

  •  beroepschauffeurs magazijniers machinist draaicentra
  • verpleegkundige elektriciens huishoudelijke hulp bouwers
  • oogstmachines drywallers huishouden industriële schilders
  • slagers opgeleid geriatrisch verpleegkundige productie-assistent magazijnmedewerkers