Macalari perspectivă - Recenzie - istoria profesiei

Masacrarea și tăierea animalelor se întoarce la începuturile omenirii. 

În măsura în care se poate privi înapoi în istoria omenirii, se poate dovedi sacrificarea animalelor și tăierea pe carcasă a carcaselor de animale.

Oamenii de știință au ajuns la opinia unanimă că omul primitiv nu ar fi putut fi un vegetarian pur, ci mai degrabă a mâncat proteine animale ori de câte ori a putut să o obțină. Printre altele,

atât dinții, cât și tractul digestiv mărturisesc că a fost un „omnivor” în sensul cel mai adevărat al cuvântului.  În timp ce uciderea animalelor, sacrificarea și măcelarea erau printre principalele activități ale măcelarilor până acum câțiva ani, astăzi aceasta este o sub-zonă și o activitate care nu mai este desfășurată de majoritatea măcelarilor. Proporția întreprinderilor de artizanat auto-sacrificate a scăzut semnificativ, în principal din cauza abatorului obligatoriu din orașe

În ultimii ani, în special, măcelarii au reușit să dezvolte noi domenii de responsabilitate. De exemplu, serviciul de petrecere și farfurie este o caracteristică esențială de serviciu a măcelăriilor moderne de astăzi. El deschide alte domenii creative de activitate.

Munca fizică grea nu mai determină munca în măcelării. Această schimbare a făcut profesia de măcelar mult mai atractivă.

La 1 ianuarie 2004 au intrat în vigoare noile reglementări comerciale. Facilitează independența și accesul la examenul meșterului meșter. 53 de meserii din 94 sunt fără admitere: ucenicii își pot începe propria afacere chiar și fără un master sau experiență profesională. 

Cele 41 de meserii care necesită aprobare provin din așa-numitele meserii „periculoase”, în special din domeniile construcțiilor, extinderii, metalului, electronicii și sănătății. Aici trebuie să aveți în continuare un certificat de maestru meșter sau să aveți șase ani de experiență practică (din care 4 ani într-o funcție managerială) în ambarcațiunea respectivă dacă doriți să conduceți o afacere de meserii independent, deoarece exercitarea necorespunzătoare a acestor profesii este periculoasă pentru viața sau sănătatea clienților a ameninta. Certificatul de meșter meșteșugar din meseriile acum autorizate continuă să existe ca un sigiliu voluntar de calitate.

Posturi vacante disponibile în industria de prelucrare a cărnii din Germania

Impachetat/ambalat

Here you can enter some text to be shown on the left side. Similar content block is shown also on the right side.

Portionari

Here you can enter some text to be shown right in the middle. Similar content blocks are shown also on the left and on the right.

Ajutori de productie

Here you can enter some text to be shown on the right side. Similar content block is shown also on the left side.

Coșurile de coșuri, opticienii, acusticienii aparatului auditiv, tehnicienii dentari, cizmarii ortopedici și tehnicienii ortopedici care fac obiectul autorizației au o funcție specială, pentru care se aplică în continuare obligația meșterului meșter. Este planificat ca în viitor să poată fi examinat un maestru meșteșugar în meserii de tip meșteșugăresc.

Inginerii, absolvenții universităților tehnice, tehnicienii și proiectanții vor avea, de asemenea, acces mai ușor la ambarcațiuni în viitor: gradul lor va fi tratat ca echivalent cu examenul meșterului meșter, adică pot fi înscrise în registrul de ambarcațiuni cu ambarcațiunea respectivă care face obiectul licențierii, care corespunde obiectivului de studiu sau școlii examenului final.

Legea ambarcațiunilor este adaptată la cerințele UE. Pentru cetățenii germani a fost mai dificil să înființeze o afacere de artizanat în Germania decât pentru străinii dintr-un stat membru al UE. Noul regulament de acces pentru călătorii cu experiență fără examinarea unui maestru meșter reprezintă o aproximare extinsă a cerințelor pentru ceilalți cetățeni ai UE.

Ca urmare a abolirii principiului proprietarului, persoanele fizice și parteneriatele pot acum să conducă sau să preia o afacere de artizanat în afară de corporații, fără a avea ele însele abilitățile de artizanat necesare. Condiția prealabilă este ca proprietarii să angajeze un manager de operațiuni cu un certificat de maestru meșter sau permis special.